|

منوی غذایی بریتیش ایرویز داد مسافران را در آورد!

منوی غذایی بریتیش ایرویز داد مسافران را در آورد!

شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز با کاهش کیفیت خدمات غذایی در پروازهای خود، موجی از اعتراضات را برانگیخته است.

به گزارش کن نیوز؛ مسافران مکرر بریتیش ایرویز از کاهش کیفیت و تنوع غذاها، به ویژه در کلاس تجاری، ابراز نارضایتی کرده و این شرکت را متهم به کاهش هزینه‌ها کرده‌اند.

کاهش کیفیت غذاهای اصلی یکی از این تغییراست، غذاهای لوکس مانند هالیبوت کبابی و ولینگتون مرغ با گزینه‌هایی ساده‌تر مانند تخم‌مرغ آب‌پز و وافل بلژیکی جایگزین شده است.

 پیش‌غذا و محدودیت در انتخاب دسر در پروازهای شبانه شده است.

تاخیر در سرو غذا برای مسافران کلاس تجاری در پروازهای بعد از ساعت 11 صبح بسیار آزار دهنده شده است.

مسافران این تغییرات را کاهش هزینه بیریتیش ایرویز و بی‌توجهی به کیفیت خدمات می‌دانند. آن‌ها معتقدند که بریتیش ایرویز با کاهش کیفیت غذا، به ویژه در کلاس تجاری که هزینه بالاتری دارد، به مسافران خود بی‌احترامی می‌کند.

بریتیش ایرویز ادعا می‌کند که این تغییرات بر اساس بازخورد مثبت مشتریان در مورد غذاهای سبک‌تر و کلاسیک انجام شده است.   آن‌ها همچنین تاکید می‌کنند که این تغییرات به منظور افزایش تنوع گزینه‌های غذایی ارائه شده است.

کارشناسان صنعت هواپیمایی معتقدند که این تغییرات نشان‌دهنده تلاش شرکت‌ها برای کاهش هزینه‌ها در شرایط اقتصادی چالش‌برانگیز است. با این حال، آن‌ها هشدار داده‌اند که کاهش کیفیت خدمات می‌تواند عواقب بدی برای شرکت‌ها داشته باشد.

منبع:independent

ترجمه: فائزه امین پویا

ارسال نظر