امارات ۴۰ میلیون دلار دیگر برای توسعه فرودگاه بینالمللی مالدیو وام میدهد
صندوق ابوظبی برای توسعه (ADFD) وامی به مبلغ ۱۴۷ میلیون درهم امارات (معادل ۴۰ میلیون دلار آمریکا) را برای حمایت از توسعه در حال انجام فرودگاه بینالمللی ولانا در مالدیو اختصاص داده است.
به گزارش کن نیوز؛ این اقدام پس از اعطای یک وام اولیه به مبلغ ۱۸۳.۵ میلیون درهم در سال ۲۰۱۷ برای فازهای اولیه پروژه صورت گرفته است و اهمیت فرودگاه را در رونق بخشیدن به صنعت گردشگری مالدیو نشان میدهد.
تعهد به توسعه زیرساختهای حیاتی
مدیرکل صندوق ابوظبی برای توسعه، محمد سیف السویدی، بر تعهد این صندوق به پروژههای زیربنایی تحولآفرین که موجب توسعه اقتصادی و اجتماعی در کشورهای شریک میشوند، تأکید کرد.
وی گفت: «این تأمین مالی، نقش حیاتی صندوق ابوظبی برای توسعه را در پیشبرد توسعه از طریق ابتکارات کلیدی نشان میدهد. نوسازی و توسعهی فرودگاه بینالمللی ولانا، مالدیو را قادر خواهد ساخت تا تقاضای رو به افزایش بخش گردشگری پررونق خود را برآورده کند که این بخش، سهم بسزایی در رشد اقتصادی کشور دارد.»
همکاری برای توسعه پایدار
آقای السویدی افزود که این ابتکار با اهداف توسعهی گستردهتر دولت مالدیو همسو است. «صندوق ابوظبی برای توسعه متعهد به تعمیق مشارکت خود با مالدیو و پیشبرد پروژههایی است که فرصتهای شغلی را افزایش میدهد، زیرساختها را بهبود میبخشد و توسعهی پایدار را در این کشور ترویج میکند.»
حمایت امارات متحده عربی از نوسازی فرودگاه
وزیر دارایی مالدیو، موسی زامیر، از حمایتهای مستمر امارات متحده عربی قدردانی کرد و بر اهمیت این تأمین مالی برای نوسازی فرودگاه تأکید نمود.
وی گفت: «این پروژه گام مهمی به سوی ایجاد یک فرودگاه بینالمللی پیشرفته با امکانات درجه یک است. این پروژه با اهداف ملی ما برای افزایش درآمدهای گردشگری، ارتقای تجربهی سفر و پیشبرد توسعهی پایدار در مالدیو همسو است.»
جزئیات توسعهی فرودگاه
طرح توسعه فرودگاه بینالمللی ولانا شامل افزودن ح ۲۶ جایگاه برای هواپیما و یک ترمینال جدید برای پروازهای بینالمللی است که به این فرودگاه امکان میدهد تا سالانه پذیرای ۷.۵ میلیون مسافر باشد.
سابقهی همکاری طولانیمدت
صندوق ابوظبی برای توسعه از سال ۱۹۷۶ شریک فعالی در توسعهی مالدیو بوده است و پروژههای راهبردی را در بخشهای حملونقل، انرژی، گردشگری و مسکن تأمین مالی کرده است. این سرمایهگذاریها به طور قابل توجهی سطح زندگی جوامع محلی را بهبود بخشیده و به تابآوری اقتصادی کشور کمک کرده است.
منبع:gulfbusiness
ترجمه: فائزه امین پویا
ارسال نظر