|

رفع موانع صنعت حمل‌ونقل هوایی با استفاده از الگوی تدوین شده متناسب با تحریم

رفع موانع صنعت حمل‌ونقل هوایی با استفاده از الگوی تدوین شده متناسب با تحریم

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از الگوی تدوین شده متناسب با تحریم برای تسهیل گری و رفع موانع پیش روی تامین کنندگان قطعات خبر داد.

با گزارش کن نیوز؛ حسین پورفرزانه در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی هوایی و فضایی کیش به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن اشاره به پیشران بودن صنعت حمل ونقل هوایی، توسعه همه جانبه کشورها را مستلزم نگاه ویژه به این صنعت دانست.

وی افزود: توسعه صنعت حمل و نقل هوایی دارای ابعاد مختلفی است و توسعه نیروی انسانی نیز یکی از مهمترین مولفه‌های اصلی به شمار می رود.

پورفرزانه در ادامه به بحث اقتصاد هوانوردی اشاره کرد و افزود: بی توجهی به اقتصاد هوانوردی منجر به آسیب جدی به صنعت هوانوردی خواهد شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، علت ضرر ده بودن صنعت هوانوردی را اقتصاد خرده مالکی برشمرد و گفت: با تامین هواپیما و سفارش در حجم بالاتر می توانیم فضای اقتصاد را بهبود ببخشیم.

پورفرزانه به تجمیع بنگاه‌های کسب و کار اشاره و بر ضرورت تبدیل بنگاه‌های خرده مالکی به بزرگ مالکی تاکید کرد و افزود: بی توجهی به این امر صنعت‌ هوانوردی را با چالش جدی مواجه خواهد کرد بر همین اساس سازمان هواپیمایی کشوری در نظر دارد با تجمیع سرمایه‌گذاری، سرمایه های لازم را به مجریان این صنعت تزریق کند.

وی یکی دیگر از مولفه های توسعه صنعت را توسعه مراکز تعمیر و نگهداری عنوان کرد و گفت: علاوه بر نیروی انسانی و ناوگان هوایی، تعمیرات امری بسیار حیاتی است و نمی توان به این امر بی توجه بود چرا که منجر به آسیب جدی به صنعت خواهد بود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از اقدامات این سازمان در راستای تسهیل گری و رفع موانع پیش روی تامین کنندگان و تعمیر کنندگان قطعات خبر داد و افزود: در این راستا از الگوهای متناسب شرایط تحریم و همچنین ابزارهای قانونی هوانوردی تجاری استفاده شده‌ است.

پورفرزانه افزود: برهمین اساس شیوه نامه ها بازنگری و در حال به روز رسانی است و امیدواریم با تاثیر کیفی مبتنی بر قوانین هوانوردی بتوانیم موانع را حذف و یا کاهش داده و شاهد بهره مند شدن صنعت‌ گران در این زمینه باشیم.

وی در ادامه در خصوص تقویت ارتباطات بین المللی، به رایزنی با بریکس و اتحادیه شانگهای اشاره کرد و گفت: با توافقاتی که با کشور روسیه به عمل آمده است مقرر شد قطعات مورد تایید سازمان های هواپیمایی، مورد تایید دو کشور قرار گیرد ‌و این امر منجر به تسهیل گری در امر صادرات و واردات قطعه با سایر کشورها خواهد شد.

 

منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

ارسال نظر