|

تحریم‌های ظالمانه تمامی بخش‌های هوانوردی کشور را نشانه گرفته است

تحریم‌های ظالمانه تمامی بخش‌های هوانوردی کشور را نشانه گرفته است

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در نشست خبری با اصحاب رسانه تاکید کرد که باید یک بسیج عمومی در کشور برای حمایت از صنعت هوانوردی شکل بگیرد.

به گزارش کن نیوز؛ حسین پورفرزانه رییس سازمان هواپیمایی کشوری در نشست خبری با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های توسعه در کشور حمایت از صنعت هوانوردی است، بیان داشت: باید این نگاه که هوانوردی صنعتی لوکس است را کنار بگذاریم.

وی اضافه کرد: واقعیت امر این است که امروز صنعت هوانوردی ایران با محدودیت‌های زیادی مواجه است و نیاز دارد مورد حمایت تمامی بخش‌ها قرار بگیرد.

پور فرزانه گفت: صنعت هوانوردی ایران یکی از اصلی‌ترین پایه‌های توسعه متوازن در کشور است و می‌توان با یک برنامه جامع، حتی موجب پیشرفت در نقاط دورافتاده شد.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر اینکه حتی توریسم سلامت و صادرات کشور نیز با هوانوردی شکوفا می‌شود.

وی تصریح کرد: در دورانی که بر خلاف تمامی قوانین بین‌المللی یک نگاه سیاسی و ظالمانه علیه صنعت هوانوردی ایران شکل گرفته است، باید با با استفاده از تمام ظرفیت‌های داخل کشور، مانع از آسیب خوردن بیشتر به این صنعت شویم.

پور فرزانه بیان داشت: رسانه‌ها و تمامی چهره‌های تاثیرگذار باید در خصوص اقدامات ضد بشری تحریم‌ها علیه صنعت هوانوردی ایران روشنگری کنند، زیرا فشاری که امروز بر صنعت هوانوردی کشورمان متوجه شده، به صورت مستقیم حتی سلامت بیماران و امنیت مسافران را نشانه گرفته است.

وی تأکید کرد: پس از تحریم‌های اعمال شده بر ایرلاین‌های کشور یک سلسله نامه نگاری صورت گرفته و حتما به لحاظ حقوقی این موضوع را در عرصه بین‌المللی دنبال خواهیم کرد.

وی در بخش دیگری از این نشست خبری ضمن پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: ده سال است که حتی موتورهایی که جهت تعمیرات به خارج از کشور ارسال می‌شود، توقیف می‌شود و ما مجبوریم با اتکا بر دانش داخلی اقدام به تعمیر و نگهداری قطعات کنیم.

پور فرزانه تاکید کرد: به لحاظ مغز افزاری آنقدر غنی هستیم که بسیاری از متخصصان ایرانی در این عرصه در تمامی جهان خواهان دارند.

وی در خصوص پروازها به کشورهای خاورمیانه گفت: تا ۲۲ ژانویه سال جدید میلادی امکان سفر به کشور سوریه وجود ندارد و مسئولان جدید این کشور باید اجازه ورود به ایرلاین های ایرانی را صادر کنند.

پور فرزانه ادامه داد: منعی برای سفر به کشور لبنان وجود ندارد و در خصوص کشور مصر نیز توافقاتی حاصل شده تا به صورت توریستی و تجاری به این کشور سفر هوایی انجام شود.

اقتصاد هوانوردی باید تقویت شود 

وی گفت: یکی از راه‌های تقویت صنعت هوانوردی در کشورمان این است که به صورت کاملا هدفمند از این صنعت حمایت شود.

پور فرزانه با ذکر یک مثال بیان داشت: کشور ترکیه که زمانی فاصله بسیاری با صنعت هوانوردی ایران داشت، امروز با حمایت ویژه و یک برنامه دقیق تبدیل به یک قدرت در این عرصه شده است.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: هم اکنون گردش مالی در صنعت هوانوردی داخل کشور با وجود تمامی محدودیت‌ها حدود ۸۰ همت است و قطعا می‌توان این گردش مالی را چندین برابر کرد.

وی در خصوص ظرفیت‌های موجود در حوزه گردشگری در کشور نیز گفت: آنقدر ظرفیت‌های بصری و جاذبه‌های گردشگری در کشورمان عظیم است که به راحتی میتوان با توسعه توریسم به این صنعت یاری رساند.

حسین پور فرزانه کن نیوز

در دولت گذشته ۷۵ هواپیمای سنگین وارد کشور شد

رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: دولت گذشته در یک دوره چندساله ۷۵ هواپیمای سنگین وارد کشور کرد که ۴۸ فروند آن فعال است.

وی اضافه کرد: برخی از این هواپیماها حتی برای تامین قطعات وارد کشور شده است و برخی از آنها نیز در حال اخذ مجوز برای پرواز هستند.

تحریم‌ها موجب ضرر مالی شدید به ایران شد

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص میزان ضرر مالی وارد شده به ایران ایر در پی تحریم‌های اخیر، عنوان داشت: مدیران شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی باید به صورت دقیق آمار ضرر مالی به این شرکت را اعلام کنند، اما واقعیت امر این است که عدم سفر به اروپا ضرر بسیاری به این شرکت هواپیمایی وارد کرد.

پور فرزانه اظهار داشت: در حوزه حمل بار و ترانزیت تلاش می‌کنیم که حمایت‌های جدی داشته باشیم و حتی در در بخش تامین سوخت نیز حمایت خواهیم کرد.

در دولت گذشته ۷۵ هواپیمای سنگین وارد کشور شد

رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: دولت گذشته در یک دوره چندساله ۷۵ هواپیمای سنگین وارد کشور کرد که ۴۸ فروند آن فعال است.

وی اضافه کرد: برخی از این هواپیماها حتی برای تامین قطعات وارد کشور شده است و برخی از آنها نیز در حال اخذ مجوز برای پرواز هستند.

ایرلاین‌ها لحظه به لحظه رصد می‌شوند 

پور فرزانه در بخش پایانی این نشست با پاسخ به خبرنگار تین نیوز در خصوص لزوم رصد فعالیت ایرلاین‌ها عنوان داشت: از زمان ورود به سازمان هواپیمایی کشوری تلاش کرده‌ایم به صورت هفتگی تمامی فعالیت‌های ایرلاین‌ها را در تمامی حوزه‌ها بررسی کنیم.

وی گفت: برای مثال در حوزه حقوق مسافران هنگام تأخیرها و ابطال پرواز نیز تلاش می‌کنیم که به هیچ عنوان حقوق فردی ضایع نشود. حتی برخی از مدیران را احضار کرده‌ایم.

ارسال نظر