|

لوفت‌هانزا برای حذف کربن به نیمی از برق تولیدی آلمان نیاز دارد

لوفت‌هانزا برای حذف کربن به نیمی از برق تولیدی آلمان نیاز دارد

شرکت لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرده است، استفاده از نفت سفید مصنوعی با آلودگی کمتر به عنوان سوخت، انرژی بسیاری مصرف می‌کند.

از این رو این شرکت هواپیمایی هشدار داده است، اگر بخواهد به سوخت‌های سبز مانند نفت سفید روی بیاورد، باید نیمی از کل برق تولیدی این کشور را مصرف کند.

کارستن اسپور، مدیرعامل لوفت‌هانزا گفت، سوخت‌های مصنوعی تولید شده با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بهترین رویکرد برای حذف کربن از صنعت هوانوردی است.

وی افزود، با این حال، بعید است که به میزان کافی برق تولید شده با انرژی‌های تجدیدپذیر در آلمان برای تولید این نوع سوخت وجود داشته باشد.

اسپور در کنفرانس هوانوردی در هامبورگ گفت: «برای تولید سوخت کافی به حدود نیمی از برق آلمان نیاز داریم.»

وی افزود: «من فکر نمی‌کنم آقای هابک (وزیر امور اقتصادی آلمان) این برق را به ما بدهد.»

بر اساس این گزارش، سوخت‌های مصنوعی مانند نفت سفید که از آب مشتق می‌شود، از نظر مدیران صنعت هوانوردی تنها روش فنی مناسب برای حذف کربن از سفرهای هوایی است. این صنعت در حال کار بر روی نوعی از نفت سفید بدون کربن است که بیشتر هواپیما‌ها مدرن می‌توانند از آن استفاده کنند. با این حال، روند تولید آن به مقدار زیادی تولید برق از منابع تجدیدپذیر نیاز دارد.

تلاش‌ برای حذف کربن از سفرهای هوایی در زمانی صورت می‌گیرد که آلمان مجبور است به واردات برق متکی است، زیرا دیگر نمی‌تواند نیاز خود را با برق تولید داخل برآورده کند.

بزرگ‌ترین اقتصاد اتحادیه اروپا امسال پس از اینکه تصمیم گرفت ب واردات برق را افزایش داده است

آلمان همچنین به دلیل کاهش واردات انرژی از روسیه پس از اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو در سال گذشته با مشکل مواجه است و این واردات اکنون تقریبا متوقف شده است. آلمان تا قبل از سال 2022 برای واردات تقریبا 40 درصد از گاز طبیعی به روسیه متکی بود.

مولر در مصاحبه‌ای با ماریان جانیک، رئیس شرکت مایکروسافت آلمان گفت، آلمان به‌عنوان کشور فعال در صنعت خودرو به دلیل افزایش هزینه‌های انرژی، به میزان چشمگیری در حال از دست دادن جایگاه رقابتی بین‌المللی خود است.

جدیدترین نظرسنجی اتاق بازرگانی و صنعت آلمان نشان داده است، بیش از نیمی از شرکت‌های آلمانی اعتماد خود را به سیاست انرژی این کشور از دست داده‌اند و معتقدند، گذار به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر و دور شدن از گاز روسیه به تجارت آنها آسیب می‌زند.

منبع: فارس

ارسال نظر