|

طوس ایر، وارش و تابان بیشترین تاخیر را در آبان ماه ثبت کردند

طوس ایر، وارش و تابان بیشترین تاخیر را در آبان ماه ثبت کردند

طبق آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در آبان‌ امسال ۲۷ درصد پروازهای خروجی تاخیر داشتند و متوسط زمان تاخیر پرواز ایرلاین‌ها به ۷۹ دقیقه رسید.

مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، گزارش پروازهای ماه آبان را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، کل پروازهای فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در آبان ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست دو درصد کاهش، اعزام و پذیرش مسافر بدون تغییر و در ارسال و پذیرش بار و پست هشت درصد افزایش داشته است.

 

پروازهای داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در آبان ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست سه درصد، اعزام و پذیرش مسافر یک درصد کاهش و ارسال و پذیرش بار و پست شش درصد افزایش داشته است. پروازهای بین‌المللی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت نیز نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۱۴ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۱۶ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۲۲ درصد افزایش داشته است.

 

کل پروازهای فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در آبان ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه گذشته در نشست و برخاست سه درصد، اعزام و پذیرش مسافر پنج درصد و ارسال و پذیرش بار و پست سه درصد افزایش داشته است. پروازهای داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در آبان ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه گذشته در نشست و برخاست چهار درصد، اعزام و پذیرش مسافر هفت درصد و ارسال و پذیرش بار و پست هفت درصد افزایش داشته است. پروازهای بین‌المللی نیز نسبت به ماه گذشته در نشست و برخاست ۱۰ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۱۴ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۱۲ درصد کاهش داشته است.

 

در آبان ماه سال ۱۴۰۲ حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست کل پروازها به ترتیب در ۹ فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اهواز، تبریز، اصفهان، بندرعباس و خلیج فارس (عسلویه) انجام شده است. همچنین حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست پروازهای داخلی به ترتیب در ۱۰ فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اهواز، تبریز، اصفهان، بندرعباس، خلیج فارس (عسلویه) و کرمان انجام شده است. همچنین حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست پروازهای بین‌المللی در چهار فرودگاه مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان انجام شده است.

62889798

 

 

در آبان ماه ۱۴۰۲، پروازهای داخلی ۹۳ درصد از کل نشست و برخاست پروازهای مسافری را اختصاص داده‌اند که حدود ۹۳ درصد اعزام و پذیرش مسافر و ۸۵ درصد ارسال و پذیرش بار و پست را شامل می‌شود.

 

مسیر مهرآباد به مشهد با تعداد ۸۵۰ پرواز، پرترددترین مسیر در پروازهای داخلی و بیشترین مسافر در مسیر مشهد به مهرآباد بوده است. همچنین مسیر نجف به مشهد با تعداد ۱۲۰ پرواز، پرترددترین مسیر در پروازهای بین‌المللی و بیشترین مسافر نیز در همین مسیر بوده است.

 

در جدول منتشرشده شرکت فرودگاه‌ها، نام ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال آمده است که در آبان‌ماه سال ۱۴۰۲، در مجموع ۱۳ هزار و ۳۳۹ پرواز انجام داده‌اند و ۳۵۸۳ پرواز با تاخیرهای بیشتر از ۳۰ دقیقه داشته‌اند؛ میزان تاخیر پروازهای خروجی تاخیردار، ۲۸۴ هزار و ۴۴۱ دقیقه معادل ۴۷۴۱ ساعت و ۱۹۷ روز بوده که ۲۷ درصد پروازها را شامل می‌شود.

62889745

 

متوسط زمان تاخیر پروازهای تاخیردار در آبان‌ماه به ۷۹ دقیقه رسیده است؛ در این میان ایرلاین‌های آساجت با ۱۲۳ دقیقه و اروان با ۱۰۲ دقیقه متوسط تاخیرهایشان بیشتر از ۱۰۰ دقیقه بود.

 

در آبان ماه سال ۱۴۰۲ شرکت‌های هواپیمایی طوس‌ایر و وارش با ۱۰۰ و ۴۵ درصد بیشترین و شرکت‌های هواپیمایی یزدایر و آساجت به‌ترتیب با سه و پنج درصد در پروازهای برنامه‌ای مسافری، کمترین درصد تاخیر را دارند، به‌عبارت دیگر شرکت‌های هواپیمایی یزدایر و آساجت بهترین عملکرد را داشته‌اند.

 

همچنین نسبت به ماه گذشته، شرکت‌های هواپیمایی طوس‌ایر، وارش، ایرتور و کیش‌ایر به ترتیب با ۸۶، ۱۰، ۱۰ و ۱۰ درصد افزایش بیشترین و شرکت‌های هواپیمایی ساها و قشم‌ایر به ترتیب با ۱۷ و هشت درصد کاهش در پروازهای برنامه‌ای مسافری، کمترین تغییر درصد رشد پروازهای تاخیردار را دارند، به عبارت دیگر شرکت‌های هواپیمایی ساها و قشم‌ایر بهترین عملکرد را نسبت به ماه گذشته داشته است.

 

در بخش پروازهای باطل‌شده نیز شرکت‌های هواپیمایی سپهران، زاگرس و آساجت با ۶۶، ۶۵ و ۶۵ درصد بیشترین و شرکت‌های هواپیمایی طوس‌ایر، یزدایر، فالی پرشیا و پویاایر به‌ترتیب با ۰، ۰، ۹ و ۹ درصد درکل پروازهای دارای مجوز، کمترین درصد پروازهای باطل‌شده را دارند؛ به‌عبارت دیگر شرکت‌های هواپیمایی طوس‌ایر، یزدایر، فالی پرشیا و پویا ایر بهترین عملکرد را داشته‌اند.

ارسال نظر