|

اکبری:اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات نبض تپنده سرویس های عملیاتی و فرودگاهی کشور

اکبری:اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات نبض تپنده سرویس های عملیاتی و فرودگاهی کشور
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: ادغام آی تی و مخابرات سبب پیشرفت های چشمگیری برای ارایه خدمات تخصصی به صنعت هوانوردی کشور شده است و می توان گفت اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات نبض تپنده سرویس های عملیاتی و فرودگاهی کشور است.

به گزارش اداره روابط عمومی فرودگاه های استان خراسان رضوی؛ دوره آموزشی یکنواختی روسا و مسوولان اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاه ها به میزبانی فرودگاه مشهد آغاز به کار کرد.

سعید اکبری معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در افتتاحیه کارگاه آموزشی یکنواختی روسا و مسوولان اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاه های کشور در مشهد مقدس از یکایک فعالان و کارشناسان پرتلاش و بی ادعای عرصه ICT شرکت فرودگاه ها که علیرغم کمبودها و کاستی ها با همت و تخصص خود در راستای استفاده از تولیدات داخلی، برای تامین سامانه‎های مورد نیازمان اقدام به طراحی آنها می کنند قدردانی کرد.

اکبری در ادامه با بیان اینکه اعتقادی به تفکیک وظایف ندارد، گفت: ادغام این حوزه سبب پیشرفت های چشمگیری برای ارایه خدمات تخصصی به صنعت هوانوردی کشور شده است و می توان گفت اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات نبض تپنده سرویس های عملیاتی و فرودگاهی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: باید به سرعت خود را با تغییرات شتابان دنیای تکنولوژی و فناوری هماهنگ کنیم و به دور از اندیشیدن به منافع فردی، به منافع سازمان و منافع جمعی فکر کنیم و با چشمانی باز به دنبال کسب درآمد برای شرکت باشیم.

وی افزود: خدمت به میهن و مردم شریف ایران باید اولویت همیشگی ما باشد و بدون شک آن چیزی که در نهایت اثبات می شود و در اذهان باقی می ماند عملکرد و تلاش صادقانه است.

صمد آقاجانی مدیرکل مخابرات و فناوری اطلاعات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در افتتاحیه این کارگاه آموزشی به تبیین سیاست های اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی پرداخت و گفت: تمام دغدغه همکاران صدیق و تلاشگر من ارایه خدمات به روز و مدرن به صنعت هوانوردی ایران اسلامی و پیاده سازی و زیرساخت سازی نرم افزارهای پیشرفته فرودگاهی است که تمام داده ها را با بهترین کیفیت پردازش کنند.

آقاجانی جمع آوری دیتاها از سیستم های مختلف فرودگاهی و پردازش تخصصی و کارآمد آنها را در قالب سیستم پایش یکپارچه ی داده های هوانوردی(سپیده) از موفقیت های حوزه کاری خود بیان کرد و به شرح سایر اقدامات اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی پرداخت.

بهره برداری رسمی و آغاز پروژه های مخابراتی و فناوری اطلاعات هوانوردی با بیش از یکهزار میلیارد ریال اعتبار، پروژه ی سامانه اشتراکی پذیرش مسافر CUPPS ، راه اندازی، بهینه سازی و به روز رسانی سامانه تلفن های آی پی VOIP در فرودگاه های سراسر کشور و حراست مرکزی، راه اندازی بیش از 400 سرور مجازی و بهسازی زیرساخت های شبکه هوانوردی سراسر کشور، راه اندازی پروژه سامانه اتوماتیک و یکپارچه اطلاعات پروازی کشورFIDS/ ، سامانه محاسبه عوارض فرودگاهی، سامانه محاسبه عوارض پروازهای عبوری از فراز کشور، سامانه طرح پرواز الکترونیک EFPL ، سامانه احراز هویت مسافران در ترمینال های فرودگاه های سراسر کشور، زیرساخت اختصاصی بر مبنای شبکه اپراتورهای همراه APN ، نرم افزار آمار فرودگاهی، مرکز داده دوم شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، پروژه تجهیزات سروریFLEX POD  مرکز داده دوم، پروژه هاب ماهواره یی مستقر در مرکز کنترل فضای کشور و کلاینت های آن در 54 فرودگاه کشور به عنوان زیرساخت پشتیبان، پروژه تجهیزات مرکز داده ی ماژولار MDC، راه اندازی سامانه ذخیره سازی اطلاعاتSAN   برای فرودگاه ها، توسعه و بهسازی زیرساخت های شبکه در فرودگاه های سراسر کشور، بازآفرینی سایت و بهینه سازی مراکز داده ی ستادی و فرودگاهی، بهینه سازی و به روز رسانی تنظیمات روتینگ و سوییچینگ سراسر کشور، پروژه به روزرسانی تجهیزاتRoting And Switching  فرودگاه های کشور، توسعه ی مرکز داده اول شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و بهره برداری از  نرم افزار مدیریت ارتباطات ثابت هوانوردی ipass از جمله مواردی بود که آقاجانی به آن اشاره کرد.

وی افزود: با استفاده از ظرفیت علمی و توان فنی کارشناسان اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی 83 میلیارد ریال صرفه جویی ریالی در انجام پروژه های مذکور بعمل آمده است.

مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی نیز طی سخنانی در این کارگاه آموزشی، گفت: مقوله IT مبحث روز دنیا است و خدمت در این عرصه تخصصی و خطیر، منجر به آسایش و رفاه مردم در تمامی ابعاد زندگی و از جمله عرصه صنعت هوانوردی است.

محمدباقر قاسم زاده بهره مندی فرودگاهها از تکنولوژی های به روز در عرصه فناوری اطلاعات را بسیار مهم و حیاتی توصیف کرد و بیان داشت: سهولت، امنیت و دسترسی مسافران به داده ها در مباحث اطلاع رسانی بسیار ارزنده است و هم اکنون در فرودگاه مشهد و بسیاری از فرودگاه ها از ظرفیت مناسبی در این حوزه برخورداریم.

قاسم زاده افزود:IT  فرایند عظیم دنیای کنونی است که روز به روز توسعه می یابد و ما در عرصه  صنعت هوانوردی باید تمام تلاش مان را بکنیم که به سرعت فناوری آن برسیم تا مردم ما از مزایای آن به خوبی و حداکثری بهره مند شوند.

مدیرکل فرودگاه های استان در خاتمه از کارکنان اداره مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی فرودگاه مشهد به جهت اقدامات ارزشمند انجام شده و پروژه های اخیر صورت گرفته همچون همکاری در نصب 300 دوربین امنیتی و توسعه ی 1400 متری شبکه فیبر نوری قدردانی کرد.

گفتنی است؛ در بخشی از مراسم از آقایان سید مرتضی حسینی، یوسف احمدی، رضا دشتی و مصطفا پاکدل از مسوولان و کارشناسان برگزیده این حوزه با اهدای لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است؛ این کارگاه آموزشی به مدت 3 روز از تاریخ پنجم تا هفتم اسفند 97 در مشهد مقدس برگزار می شود.

منبع: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور

ارسال نظر