|

در جلسه ویدوئو کنفرانس تشدید اقدامات و نظارت بر مقابله با ویروس کرونا مطرح شد؛

امیرمکری: اولویت ما سلامت کارکنان ستادی و فرودگاهی است/ مدیران فرودگاه ها فرماندهی اقدامات مقابله با ویروس کرونا در فرودگاه های کشور را بر عهده بگیرند

امیرمکری: اولویت ما سلامت کارکنان ستادی و فرودگاهی است/ مدیران فرودگاه ها فرماندهی اقدامات مقابله با ویروس کرونا در فرودگاه های کشور را بر عهده بگیرند

رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مهمترین و موثرترین اقدام در شرایط شیوع ویروس کرونا را رعایت پروتکل های بهداشتی توسط کارکنان، مسافران و همه ارائه دهندگان خدمات در فرودگاه ها، استفاده از ماسک، نظارت بیشتر بر اجرای پروتکل های بهداشتی عنوان کرد و گفت: مدیران فرودگاه ها بایستی فرماندهی کار را بر عهده گرفته و با همت و تلاش خود نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی در فرودگاه ها جدی تر عمل کرده و با افراد خاطی برخورد قانونی داشته و گزارش های خود در زمینه اقدامات و برخورد با متخلفان را ارائه دهند.

 سیاوش امیرمکری در جلسه ویدئو کنفرانس با حضور اعضای هیات مدیره، معاونین و مدیران ستادی و فرودگاهی کشور علت تشکیل جلسه اضطراری ستاد با فرودگاه های کشور را ارائه راهکارها و پیشنهادات مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا و نگرانی ها و مشکلاتی که شیوع ویروس کرونا در کشور ایجاد کرده است، عنوان کرد و گفت: با اقدامات به موقع مانع شیوع آن در حوزه ستادی و  فرودگاه های کشور باشیم.

وی اظهار داشت: براساس گزارش مسئولان بهداشتی و درمانی کشور، از اوایل پاییز سال جاری با ورود موج سوم ویروس کرونا در کشور، با مسائل و مشکلات بسیاری مواجه شده ایم.

امیرمکری با اشاره به جلسه برگزار شده در وزارتخانه متبوع با وزیر بهداشت، بیان داشت: در این جلسه گزارشی کامل و جامع از اقدامات ستادی و فرودگاهی ارائه و وزیر بهداشت هم ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تاکید کرد.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها افزود: امروز بایستی نسبت به رعایت پروتکل ها نسبت به گذشته جدی تر بود چرا که آمار مبتلایان به این بیماری بسیار نگران کننده است.

وی ادامه داد: ضمن بررسی موضوعات و ارائه راهکارها و پیشنهادات، تمهیداتی اندیشیده شود تا خود را برای مقابله با موج سوم آماده تر کنیم.

امیرمکری گفت: در شرایط موجود، اولویت ما سلامت کارکنان ستادی و فرودگاهی است و چنانچه نتوانیم کارکنانی که در صف اول ارائه خدمات فرودگاهی و سرویس های هوانوردی هستند، محافظت کنیم، بزرگترین آسیب را خواهیم دید.

در این جلسه فرشید گلیج مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با اشاره به جلسه فوق گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا در کشور جلسه های اضطراری در شرکت فرودگاه ها برگزار شده است.

وی افزود: بایستی دقیق تر کار کنیم تا از پیشروی بحران کرونا جلوگیری به عمل آوریم.

قدرتمند سازی کارکنان بایستی از اولویت های اصلی ما باشد

در ادامه جلسه، نوروزی مشاور مدیرعامل در امور پزشکی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه اگر به سلامت خود و اطرافیان خود توجه نکنیم شاهد اتفاقات جدی خواهیم بود، گفت: قدرتمند سازی کارکنان بایستی از اولویت های اصلی ما باشد.

وی افزود: هیچ راهی جز تشدید محدودیت ها نیست و با عدم رعایت پروتکل ها آسیب های جدی را شاهد خواهیم بود.

نوروزی عنوان داشت: فرودگاه های کشور بایستی با شدت تمام، موضوع بیماری کرونا را در اولویت کارها قرار داده و محدودیت های جدی را ایجاد کنند تا از مرحله سخت عبور کنیم.

مشاور مدیرعامل در امور پزشکی شرکت فرودگاه ها ادامه داد: سهل انگاری در برخی بخش ها موجب عدم کنترل بیماری شده است بنابراین بایستی نسبت به رعایت موارد بهداشت فردی و غیره جدی تر باشیم و نظارت ها به طور مستمر صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ما با بحث بمباران اطلاعات غلط در رسانه های مختلف مواجه هستیم که بایستی مانع انتشار این گونه اطلاعات شد.

وی بر برنامه ریزی جهت تهیه برنامه های انگیزشی جهت مبارزه با این ویروس هستیم تا افراد در کنار تغییر سبک زندگی خود، به سمت زندگی سالم حرکت کنند.

*** حفظ سلامت کارکنان، محیط کار و ارائه سرویس مناسب در دستور کار حوزه عملیات هوانوردی قرار دارد

در ادامه محمد امیرانی معاون عملیات هوانوردی با اشاره به شرایط خاص و نگران کننده ای که ویروس کرونا ایجاد کرده،  گفت: از زمان شیوع کرونا تاکنون، حفظ سلامت کارکنان و محیط کار و همچنین ارائه سرویس مناسب در دستور کار حوزه عملیات هوانوردی قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: اجرای شیوه نامه های مربوط به این موضوع، رعایت پروتکل های بهداشتی، حضور شیفتی پرسنل و استفاده حداقلی از همکاران از موضوعات دیگری است که اجرا شده است.

امیرانی گفت: یکی از مشکلات اصلی در حوزه عملیات هوانوردی ارائه سرویس هوانوردی با تعداد محدود در دوران کرونا است و این موضوع کار را برای همکاران سخت تر کرده است.

معاون عملیات هوانوردی خاطرنشان کرد: بایستی فرودگاه های معین در شرایط اضطراری آماده، نظارت های بهداشتی ۲۴ ساعته و بازدیدهای غیر ضروری حذف شود.

*** مدیران نسبت به شناسایی افراد بیمار اقدام کنند

پهلوان پزشک معتمد شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در ادامه این جلسه بیان داشت: مدیران فرودگاه ها بایستی آمار دقیقی از افراد مبتلا به این بیماری ارائه داده و افراد پس از بهبودی کامل بایستی گواهی پزشک مربوطه را جهت حضور در محل کار ارائه دهند.

وی اظهار داشت: افرادی که مشکوک به کرونا هستند قبل از تست و بعد از تست باید قرنطینه شده و مدیران نسبت به شناسایی افراد بیمار اقدام کنند.

وی بر رعایت پروتکل های بهداشتی در اماکن سر بسته و دیگر اماکن فرودگاهی توسط تمامی کارکنان حوزه ستادی و فرودگاهی تاکید کرد.

در ادامه هر یک از مدیران فرودگاه های سراسر کشور به ارائه گزارش کامل از اقدامات فرودگاه استان در جهت مقابله با بیماری کرونا و همچنین بیان برخی موانع و راهکارها و پیشنهادات خود پرداختند.

 بایستی مطمئن تر و با برنامه ریزی درست حرکت کنیم

در پایان رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها در بیان جمع بندی جلسه فوق اظهار داشت: با توجه به موضوعات مطرح شده، واقعیت این است که کار نمی تواند تعطیل شود و باید تلاش کنیم شرایط ارائه خدمت را فراهم کنیم.

وی در ادامه سخنان خود گفت: در حال حاضر تسلط ما به موضوع کرونا و راه های مقابله با آن بیش از گذشته شده است، بنابراین بایستی مطمئن تر و با برنامه ریزی درست حرکت کنیم.

امیرمکری مهمترین و موثرترین اقدام در این شرایط را رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، نظارت بیشتر بر پروتکل های بهداشتی عنوان کرد و گفت: مدیران فرودگاه ها بایستی فرماندهی کار را بر عهده گرفته و با همت و تلاش خود نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی در فرودگاه جدی تر عمل کرده و با افراد خاطی برخورد قانونی داشته و گزارش های خود را در زمینه اقدامات و برخورد با متخلفان را ارائه دهند.

وی تاکید داشت: انتظار دارم با استفاده از ابزار و امکانات که در اختیار ما است با کارهای فرهنگی و آموزشی ذهنیت افراد را نسبت به موضوع اصلاح کنیم و در کنار این برنامه ها برخورد مناسب اداری براساس دستورالعمل های ستاد ملی مبارزه با کرونا داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها ادامه داد: کارکنان ملزم به رعایت دستورالعمل ها هستند.

وی حضور ناظران فرودگاهی را یک اقدام موثر عنوان کرد و گفت: حضور ناظران در فرودگاه ها اثر مثبتی داشته است و با دادن تذکر و توضیح مناسب به مسافران، آنان را توجیه کنیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها در پایان بر ضد عفونی مستمر اماکن فرودگاهی، حذف مکاتبات فیزیکی، افزایش تولید محتوا در جهت ایجاد انگیزه در افراد جهت رعایت پروتکل ها تاکید کرد.

در پایان امیر مکری با تاکید بر همکاری مدیران ستادی و فرودگاهی با بازرسان اعزامی و توجه به تذکرات آنها به عنوان اقدامی پیشگیرانه از شیوع و انتقال ویروس در میان کارکنان و مسافران و سایر دست اندرکاران ارائه خدمات در فرودگاه های کشور، از تلاش همه همکاران در اجرای دستورالعمل های بهداشتی قدردانی کرد.

 

منبع: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

ارسال نظر