|

مراسم افتتاح رویداد معرفی نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی:

استقبال از شرکت‌های دانش بنیان برای تحقق سند چشم انداز فرودگاه‌ها

استقبال از شرکت‌های دانش بنیان برای تحقق سند چشم انداز فرودگاه‌ها

عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اظهار امیدواری کرد: بتوان با همکاری شرکت‍‌های دانش بنیان داخلی به اهداف سند چشم انداز فرودگاهی کشور در افق 1404 نایل شد.

سعید اکبری در مراسم افتتاح رویداد معرفی نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، عنوان کرد: برگزاری چنین رویدادی که نمایشگاه دستاوردهای فناورانه را نیز به همراه دارد فرصتی برای ایجاد ارتباط میان حلقه های صنعت و خدمات در حوزه هوایی و فرودگاهی است. صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان با نیازهای فرودگاه‌ها آشنایی کاملی ندارند و تا دو سال پیش مدیران شرکت فرودگاه‌ها نیز از امکانات بالقوه موجود در صنایع و شرکت های داخلی آگاهی نداشته اند.

عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر گام‌هایی برای ایجاد ارتباط میان بخش‌های خدمات و صنعت در حوزه فرودگاهی برداشته شده که در ریل صحیحی قرار دارد، گفت: اکنون درباره امکانات و نیازهای این حوزه برای ارتباط نزدیک تر میان خدمات و صنعت دانش لازم ایجاد شده است.

وی به معرفی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران پرداخت و افزود: این شرکت که در سال 1370 تاسیس شده، در سال 1383 با اصلاح اساسنامه از طریق هیات وزیران، در قالب شرکت مادر تخصصی ساماندهی شد و در سال 1394 با تصویب هیات دولت و تایید شورای نگهبان بر حسب وظایف و مسوولیت های مترتب به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تعییر نام داد و تاکنون نسبت به ایفای وظایف و ماموریت های خود اقدام می کند.

به گفته وی شرکت دو وظیفه ارایه خدمات فرودگاهی و ناوبری را برعهده دارد که هر دو مستلزم تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری است.

اکبری گفت: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دارای 114 راه هوایی به طول بالغ بر 95 هزار کیلومتر در فضای کشور است و برای ارایه خدمات ناوبری در راه ها و طرح‌های تقرب نیازمند زیرساخت‌هایی است که خوشبختانه بخش زیادی از آن را می‌توانیم از داخل کشور تامین کنیم.

راهبر عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به معرفی اهداف راهبردی شرکت پرداخت و عنوان کرد: از جمله این اهداف می توان به برنامه ریزی توسعه ایمنی برای تامین سلامتی پرواز در عملیات فرودگاهی و هوانوردی، ارتقای سطح ایمنی خدمات شرکت با رعایت قوانین، مقررات، معیارها و استانداردهای ملی و بین المللی، استفاده بهینه از ظرفیت‌های فرودگاهی و تجهیزات هوانوردی، تامین تجهیزات جهت افزایش ضریب امنیت در حوزه عملیات و خدمات فرودگاه ها، کاهش آلاینده های فرودگاهی و هماهنگی با محیط زیست، افزایش سطح کیفی خدمات فرودگاهی و هوانوردی، افزایش رضایت مشتریان، افزایش اثرهای اقتصادی فرودگاه‌ها، افزایش شفافیت، بهبود مستمر و چابکی در شرکت و نوآوری از طریق توسعه منابع انسانی دانش محور اشاره کرد که این هدف اخیر مهمترین هدف راهبردی شرکت است.

اکبری افزود: براساس بر اساس چشم انداز شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در افق 1404، این شرکت باید پیشرو منطقه در مدیریت و ارایه خدمات ایمن، امن و اثربخش فرودگاهی و ناوبری هوایی و موثر در توسعه پایدار کشور و برخوردار از تعامل های کارآمد ملی و بین المللی باشد و برای رسیدن به سند چشم انداز به یاری شرکت‌های داخلی و دانش بنیان نیاز داریم.

گفتنی است؛ «رویداد معرفی نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی» توسط «مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری» و «صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری»، 12 و 13 آذر ماه ۱۳۹۸ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می شود.

در این رویداد تمامی بازیگران صنعت فرودگاهی کشور شامل شرکت فرودگاه‌های کشور، شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، سازمان هواشناسی، ستاد کل نیروهای مسلح، فرودگاه پیام، فرودگاه‌های مناطق آزاد، فرودگاه‌های وابسته به وزارت نفت، فرودگاه‌های خصوصی، شرکت‌های هندلینگ زمینی فرودگاهی و شرکت پخش فراورده های نفتی به همراه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های تجهیزات فرودگاهی، تجهیزات هواشناسی، تجهیزات سوخت‌رسانی، تجهیزات بازرسی و امنیتی و همچنین فناوری اطلاعات حضور دارند.

منبع: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور

ارسال نظر