|

آزمایش اسپیس‌شیپ دو:

آزمایش موفق فضاپیمای جدید ویرجین گلکتیک

آزمایش موفق فضاپیمای جدید ویرجین گلکتیک

ویرجین گلکتیک اخیرا با موفقیت فضاپیما جدید خود به نام اسپیس‌شیپ دو را آزمایش کرده است. این یک گام مهم برای شرکت مذکور به شمار می‌رود چراکه توسط آن می‌تواند گردشگران را به فضا بفرستد

شرکت اسپیس‌شیپ (TSC) اخیرا در حساب کاربری خود در توئیتر اعلام کرد این فضاپیما آزمایش روشن شدن (power on) را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

علاوه بر خبر مذکور شرکت اسپیس‌شیپ توییت کرد: این آزمایش پایه و اساس سیستم الکتریکی فضاپیما جدید را تایید کرده است و به این معنی است که می‌توانیم برای اولین پرواز خود آماده شویم.

فضاپیما اسپیس‌شیپ دو برای حمل شش فرد به فضا طراحی شده است و اکنون نیز مهندسان در حال ساخت آن در موجاوه ، کالیفرنیا هستند.

به گزارش پایگاه اسپیس، این هواپیما اکنون در حال بازسازی کابین خود در تاسیسات شرکت موجاوه اسپیس شیپ است و احتمالا کارهای آن تا سال آینده به پایان می‌رسد.

آنهایی که مایلند توسط این فضاپیما به فضا روند  باید هرکدام ۲۵۰ هزار دلار هزینه کنند و تاکنون بیش از ۶۰۰ نفر بلیط رزرو کرده‌اند.

چندی پیش این شرکت پس از سال‌ها کار بالاخره از دروازه فضایی جدید خود در صحرای نیو مکزیکو رونمایی کرد.

مقامات شرکت ویرجین گلکتیک از بخش‌های درونی دروازه فضایی جدید خود در صحرای نیو مکزیکو رونمایی کردند. این بخش به عنوان یک مرکز کنترل ماموریت و سالن ورود و خروج توریست‌های فضایی عمل خواهد کرد.

مسافران با استفاده از فضاپیمای SpaceShipTwo سفر زیرمداری را تجربه خواهند کرد. طراحی و ساخت این پروژه با استفاده از شرکت طراحی فاستر و شرکا (Foster+Partners) انجام شده است. علاوه بر آن، این مجموعه یک فرودگاه بسیار اختصاصی است که امکانات خوبی را برای مشتریان خود فراهم می‌کند. مشتریانی که حاضرند صدها هزار دلار برای یک پرواز ۲ ساعت و نیمه بپردازند و به لبه فضا سفر کرده و بازگردند.

رنگ‌های به کار گرفته شده در این دروازه فضایی به نحوی است که منظره زیبایی را در چشم‌انداز نیومکزیکو ایجاد می‌کند.

دروازه فضایی شرکت ویرجین گلکتیک به دو بخش تقسیم شده است. طبقه همکف که به عنوان سالن ورود و خروج عمل می‌کند و خود شرکت این بخش را فضانوردان آینده نامگذاری کرده است.

این افراد می‌توانند در این بخش استراحت کرده، صبحانه خود را میل کنند و با مهندسان پرواز ارتباط برقرار کنند.

طبقه بالا هم بخش کنترل ماموریت است که اعضای تیم عملیات پرواز در آنجا مستقر می‌شوند.

منبع: انرژی امروز

ارسال نظر