شهرت قرمه سبزی به فضا رسید + عکس
«یاسمین مقبلی»، فضانورد ایرانیتبار که اوایل شهریورماه امسال به ایستگاه فضایی بینالمللی رفت، حالا در پستی در صفحه شخصی خود در ایکس به اولین تجربه خوردن غذای قرمهسبزی در فضای این ایستگاه پرداخته است.
به گزارش کن نیوز؛ یاسمین مقبلی در پست خود اعلام کرد که در طول آخر هفته جاری یکی از غذاهای ایرانی موردعلاقه خود را با همراهانش میل کرده است. او نوشت: «البته که این غذا را به شیوه سنتی، یعنی با برنج خوردیم. اما متأسفانه تهدیگ در کار نبود.»
مقبلی همچنین در پست خود معنای اصطلاح «نوش جان» را برای مخاطبان بینالمللیاش توضیح داده است. او میگوید از اینکه با کمک این غذا بخشی از فرهنگ خود را با همکارانش به اشتراک گذاشته، خوشحال است. بهنظر میرسد که سایر فضانوردان هم از قرمهسبزی خوششان آمده است.
این فضانورد ایرانیتبار توضیح داد: «عطر و مزه [قرمهسبزی] فوقالعاده بود و من را به خانه برگرداند. فکر میکنم این اولینبار بود که کسی در فضا قرمهسبزی خورده است!»
یاسمین مقبلی فضانورد ناساست که مأموریت چندماهه خود را در ایستگاه فضایی بینالمللی سپری میکند. چندی قبل، در راهپیمایی فضایی او و همکارش «لورال اوهارا»، یک کیسه ابزار گم شد. البته فضانوردان بعداً از طریق دوربین ایستگاه این کیسه را درحالیکه در فضا شناور بود، پیدا کردند.
ایستگاه فضایی بینالمللی همیشه میزبان گروهی از فضانوردان از کشورهای مختلف بوده است و اینبار نیز یک ایرانی در میان آنها حضور دارند. البته یاسمین مقبلی متولد کشور آلمان است اما خانوادهای ایرانی دارد. او فارغالتحصیل دانشگاه MIT است و هزاران ساعت پرواز را در کارنامه خود ثبت کرده است.
ارسال نظر