مهندس سابق ناسا ماهوارهای برای گرفتن عکس سلفی فضایی با زمین طراحی کرد
براساس تازهترین گزارشها، یکی از مهندسان سابق ناسا با هدف گرفتن عکس سلفی فضایی ماهواره شخصی خود را توسعه داده است.
به گزارش کن نیوز؛ اگر آرزوی گرفتن عکس سلفی فضایی دارید، اکنون این آرزو میتواند به واقعیت تبدیل شود. مهندس سابق ناسا و یوتیوبر مشهور، مارک روبر، در حال اجرای پروژهای منحصربهفرد است که به افراد امکان را میدهد تا سلفیهایی با پسزمینه زمین از فضا بگیرند.
نئووین مینویسد روبر که بهواسطه پروژههای علمیاش در یوتیوب شناخته شده است، ماهوارهای به نام SAT GUS ساخته است که با استفاده از دوربینهای نصبشده روی آن میتواند عکس سلفی فضایی بگیرد. این ماهواره با تجهیزاتی پیشرفته بهگونهای طراحی شده است که میتواند تصاویر گرفتهشده از فضا را برای کاربران ارسال کند.
در این پروژه، گوگل نیز بهعنوان یکی از شرکای اصلی حضور دارد و ماهواره بهطور فیزیکی یک دستگاه گوشی پیکسل را در قابی مقاوم در برابر تابش حمل میکند. این گوشی بهعنوان صفحهنمایش پروضوح برای نمایش تصویر دوربین اصلی در نظر گرفته شده است. بااینحال، برخلاف آن چیزی که ممکن است تصور کنید، این گوشی برای گرفتن سلفی استفاده نخواهد شد. در عوض، دوربین اصلی ماهواره از ارتفاع فضا، از کاربران عکس میگیرد و تصویر آنها را برایشان ارسال میکند.
افراد علاقهمند میتوانند ازطریق وبسایت Space Selfie در این پروژه مشارکت کنند. برای این کار، کافی است تا افراد تصویری از خود بارگذاری کنند که به ماهواره SAT GUS ارسال میشود. سپس، دوربین ماهوارهای از کاربر و زمین در پسزمینه عکسی میگیرد و آن را به آدرس ایمیل فرد ارسال میکند.
این ماهواره ژانویه ۲۰۲۵ ازطریق موشک فالکون ۹ اسپیسایکس از پایگاه نیروی فضایی واندنبرگ در کالیفرنیا (ایالات متحده) به فضا پرتاب خواهد شد. پساز قرارگیری در مدار پایین زمین در حدود ۶۰۰ کیلومتری کره زمین، شروع به گرفتن عکس سلفی فضایی خواهد کرد. این پروژه بهطور کامل رایگان نیست. برخی از کاربران خدمات T-Mobile میتوانند ازطریق اپلیکیشن T-Life کد رایگان دریافت کنند. همچنین، برخی از مشتریان گوشیهای پیکسل گوگل ازطریق دعوتنامهها میتوانند کدهای مخصوص را دریافت کنند.
افرادی که کدهای منحصربهفرد را دریافت میکنند، میتوانند آنها را در وبسایت Space Selfie وارد و سلفی خود را بارگذاری کنند. پساز بارگذاری تصویر، ایمیلی برای پیگیری وضعیت سلفی دریافت خواهند کرد. مارک روبر توضیح داده است که عکس زمانی گرفته میشود که ماهواره برفراز شهر کاربر باشد. این امکان به کاربران داده میشود تا هنگام رسیدن ماهواره به بالای سرشان، برای گرفتن سلفی بیرون بروند و بهطور فنی در سلفی دو بار ظاهر شوند.
ماهواره SAT GUS روزانه میتواند حداکثر ۱,۰۰۰ عکس بگیرد. با توجه به محدودیت ظرفیت ماهواره، پردازش تصاویر بهصورت اولین درخواست، اولین دریافت انجام خواهد شد. این ماهواره دو پنل خورشیدی نیز دارد که انرژی مورد نیاز خود را از آنها تأمین میکند. باتریهای این پنلها ۱۲۰ واتساعت ظرفیت دارند و میتوانند انرژی مورد نیاز ماهواره را تأمین کنند. درصورت بروز مشکل با دوربین اصلی، دوربین و گوشی پیکسل اضافی برای اطمینان از ادامه پروژه در نظر گرفته شده است. این پروژه نوآورانه و جذاب به افراد فرصت میدهد تا مستقیماً از فضا و در پسزمینهی سیاره زمین عکس سلفی منحصربهفرد بگیرند.
ارسال نظر