|

کدام خطوط هوایی بیشترین سفارش خرید جت مسافربری را در سال ۲۰۲۳ داشته‌اند؟+ اینفوگرافی

کدام خطوط هوایی بیشترین سفارش خرید جت مسافربری را در سال ۲۰۲۳ داشته‌اند؟+ اینفوگرافی

با افزایش تقاضای سفر، سفارشات جت در سال ۲۰۲۳ رکورد زد. شرکت هواپیمایی IndiGo هند در ماه ژوئن، ۵۰۰ جت سفارش داد که ارزش آنها به قیمت ۵۵ میلیارد دلار برآورد شده است. چند ماه پیش، Air India هم ۴۷۰ جت سفارش داد. آخرین بار در سال ۲۰۱۱، سفارشی به این بزرگی ثبت شده که American Airlines ایالات متحده ۴۶۰ جت خریداری کرد. اینفوگرافیک زیر بزرگترین سفارشات جت مسافربری را در سراسر جهان در سال ۲۰۲۳، نشان می دهد.

Picsart_24-01-18_17-55-27-621

کدام شرکت هواپیمایی بیشترین خرید جت مسافربری را داشته است؟

صنعت هواپیمایی توسط یک دوقطبی بین بوئینگ و غول اروپایی ایرباس اداره می شود و یک جت مسافربری بیش از ۱۰۰ میلیون دلار قیمت دارد. در جدول زیر خطوط هوایی ای که بیشترین سفارش جت را در سال ۲۰۲۳ داشته اند، آورده شده است

Picsart_24-01-18_17-55-14-115

 

همانطور که جدول بالا نشان می دهد، خطوط هوایی در هند بیشتر از مجموع ۱۳ کشور بعدی جت خریداری کرده اند. پیش‌بینی می‌شود که تقاضای سفر در هند افزایش یابد زیرا پرجمعیت‌ترین کشور جهان همچنان در حال رشد است. هند سومین بازار بزرگ هوانوردی داخلی در جهان را دارد و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۴۲، بازار آن پنج برابر بیشتر از سطح سال ۲۰۱۹ باشد.

 

خطوط هوایی Southwest و United Airlines هر کدام بیش از ۱۰۰ جت خریداری کردند. سفر هوایی ایالات متحده در سال گذشته با ۱۶.۳ میلیون پرواز رکورد زد.

Picsart_24-01-18_17-53-46-608

شرکت هواپیمایی جدید عربستان سعودی، Riyadh Air نیز ۳۹ جت خریداری کرد که نشان می دهد این کشور به دنبال تقویت گردشگری بین المللی است. قبل از سال ۲۰۱۹، بیشتر بازدیدکنندگان خارجی نمی توانستند به این کشور سفر کنند. سرمایه مالی این خط هوایی توسط صندوق سرمایه گذاری عمومی، صندوق سرمایه گذاری دولتی عربستان سعودی و یکی از بزرگترین شرکت های مالی جهان، تامین می شود. پیش بینی می شود این سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلار سودآوری داشته باشد.

 

نگرانی های ایمنی در کانون توجه

Picsart_24-01-18_17-53-10-209

پس از منفجر شدن پنجره‌ی یک هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس ۹ در اوایل ژانویه، تقریباً ۲۰۰ هواپیما به طور موقت ملزم به بازرسی ایمنی هستند. هواپیماهای مکس ۹ تنها توسط دو اپراتور هواپیمایی آمریکایی، آلاسکا ایر و یونایتد ایرلاینز استفاده می شوند.

Picsart_24-01-18_17-53-02-183

قبل از این حادثه، تحویل مکس ۹ به دلیل ایرادات احتمالی ساخت شامل شل شدن پیچ‌ها در سیستم کنترل سکان به تعویق افتاد. در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نسخه قبلی این هواپیماها به نام مکس ۸ دو بار سقوط کرد که منجر به کشته شدن ۳۴۶ مسافر شد. هواپیماهای مکس ۸ و ۹ به مدت دو سال غیر قابل استفاده بودند. این دو سانحه مرگبار برای بوئینگ حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تسویه حساب و جریمه به خاطر مسائل ایمنی هزینه داشته است.

 

 

ارسال نظر