|

بازگشت خطوط هوایی به خاورمیانه 

بازگشت خطوط هوایی به خاورمیانه 

با فروکش کردن تنش‌ها در خاورمیانه و برقراری آتش‌بس میان اسرائیل و حماس، برخی از شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی پروازهای خود به این منطقه را از سر گرفتند.

به گزارش کن نیوز؛ روند بازگشت پروازها به خاورمیانه با احتیاط پیش می‌رود؛ برخی شرکت‌های هواپیمایی در مرحله نخست تعداد محدودی از پروازهای خود را از سر گرفتند و قرار است به‌تدریج مقاصد بیشتری را به برنامه خود اضافه کنند. 

با این حال برخی دیگر از شرکت‌های هواپیمایی به دلیل نگرانی‌های امنیتی  پروازهایشان را همچنان به حالت تعلیق نگه داشته‌اند. 

ایر فرانس از ۲۵ ژانویه به‌تدریج پروازهای خود میان پاریس و تل‌آویو را از سر گرفت. ترانساویا فرانسه که زیرمجموعه ارزان‌قیمت گروه ایر فرانس-کی‌ال‌ام محسوب می‌شود نیز از ۲۸ ژانویه پروازهای خود در این مسیر دوباره آغاز کرد.

هر دو شرکت همچنین پروازهایشان میان پاریس و بیروت را از سر گرفته‌اند.

شرکت هواپیمایی دولتی امارات از ۱ فوریه پروازهای خود به بیروت و بغداد را از سر گرفته است. همچنین، قرار است از اول آوریل یک پرواز دیگر به بیروت اضافه شود. پروازهای این شرکت از اواخر سپتامبر تعلیق شده بودند.

لوفتهانزا گروه هواپیمایی آلمانی لوفت‌هانزا از ۱ فوریه پروازهای خود به مقصد و از مبدا تل‌آویو را از سر گرفته است. با این‌ حال پروازهای این شرکت به تهران تا ۲۸ فوریه و به بیروت تا ۲۹ مارس همچنان در حالت تعلیق باقی می‌ماند.

شرکت هواپیمایی کی‌ال‌ام پروازهای خود به تل‌آویو را تا پایان مارس ۲۰۲۵ به حالت تعلیق درآورده است. شرکت زیرمجموعه این گروه، ترانساویا هلند نیز اعلام کرده که پروازهایش به لبنان و اردن حداقل تا پایان مارس انجام نخواهد شد. با این حال پروازهای این شرکت به تل‌آویو تا اطلاع ثانوی از برنامه پروازی حذف شده‌اند.

لبنان روز ۱۷ فوریه اعلام کرد که تعلیق پروازها میان این کشور و ایران را تمدید کرده است اما مشخص نکرد که این محدودیت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

این تصمیم چند روز پس از آن اتخاذ شد که مقام‌های لبنانی در ۱۴ فوریه یک پرواز ایرانی به بیروت را متوقف کردند؛ اقدامی که در پی اتهام ارتش اسرائیل علیه تهران صورت گرفت. اسرائیل مدعی شده بود که ایران با استفاده از پروازهای مسافربری، پول نقد به بیروت منتقل می‌کند تا برای تأمین مالی حزب‌الله مورد استفاده قرار گیرد.

در واکنش به این محدودیت، ایران نیز اعلام کرد که تا زمان ازسرگیری پروازهای خود به هواپیماهای لبنانی اجازه فرود در فرودگاه‌های کشور را نخواهد داد.

منبع: بهار

ارسال نظر