|

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع مطرح کرد؛

تلاش وزارت دفاع برای قرار گرفتن در بین کشورهای برتر در حوزه عمودپروازها

تلاش وزارت دفاع برای قرار گرفتن در بین کشورهای برتر در حوزه عمودپروازها

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع خاطر نشان کرد: باتوجه به اینکه انقلاب سوم صنعت هوانوردی بحث عمودپروازها یا VTOL است و عمده کشورهای پیشرو در صنعت هوایی نیز در این حوزه فعال شده‌اند، تمام سعی و تلاش‌مان بر این است که در آینده نزدیک جزو کشورهای برتر در حوزه عمودپروازها باشیم اگرچه افق نقشه راه ما فراتر از این می باشد.

امیر خواجه فرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی مراسم افتتاحیه هماورد ملی توسعه (همت) صنعت هوایی که با حضور مدیر عامل سازمان صنایع هوایی، رئیس انجمن هوافضای ایران، جمعی از اساتید دانشگاه­ های کشور و دانشجویان علاقمند شرکت کننده در هماورد در سالن همایش­ های شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه انقلاب سوم صنعت هوانوردی بحث عمودپروازها یا VTOL است و عمده کشورهای پیشرو در صنعت هوایی نیز در این حوزه فعال شده‌اند، تمام سعی و تلاش‌مان بر این است که در آینده نزدیک جزو کشورهای برتر در حوزه عمودپروازها باشیم اگرچه افق نقشه راه ما  فراتر از این می باشد.

وی با تاکید بر لزوم ارتباط با دانشگاه ها برای رفع نیازهای صنعتی افزود: قطعاً تیمی که امروز ثبت­ نام کرده و تا پایان کار استوار می­ ماند همان شرکت­ های دانش بنیان آینده بوده و یا همان افرادی هستند که به عنوان متخصص در آینده جذب صنعت هوایی کشور خواهند شد.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی این هماورد را محیطی رقابتی برای انجام یک کار علمی و رسیدن به محصول دانست  که می تواند ایران را در زمره کشورهای صادر کننده عمودپروازها قرار دهد.

در پایان این مراسم احکام تیم ‌های شرکت­ کننده به همراه مبلغ حمایت اولیه درنظر گرفته شده به سرپرستان تیم ‌ها و اعضاء هیأت علمی دانشگاه ها تحویل شد.

در این مراسم شهبازی دبیر همت در فناوری صنعت هوایی به ارائه گزارشی در زمینه ایده تشکیل اولیه طرح همت پرداخت و گفت: پیشنهاد این طرح از سوی سازمان صنایع هوایی مطرح شد که با استقبال انجمن هوافضای ایران، مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

وی افزود: طرح همت از طرف اساتید محترم دانشگاه­ها و دانشجویان مورد استقبال خوبی قرار گرفته و ۱۵ تیم از دانشکده­‌های هوافضای دانشگاه­‌های کشور برای شرکت در اولین مسابقه ملّی طراحی هواگرد عمودپرواز ترابری، ثبت­ نام نمودند.

همچنین با توجه به موضوع اولین مسابقه و محدودیت برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در شرایط کرونایی، دوره آموزش تخصصی غیرحضوری به میزان ۱۵ ساعت برگزار گردید و فیلم های آن نیز در اختیار تیم‌ها قرار گرفت که مکمل آموزش‌های دانشگاهی خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر